BIS - Bidprent Informatie Systeem
Voor en door verzamelaars van bidprentjes !
Startpagina

Bidprent zoeken

Inloggen / registreren

Statistieken

Hoe werkt BIS

Contact

Links

Op het moment bevinden zich 37,712 prentjes in BIS. Deze zijn opgenomen in 243 verzamelingen met in totaal 246 beheerders. BIS heeft momenteel 882 actieve gebruikers.

In totaal zijn er 159,986 zoek acties uitgevoerd en deze hebben in totaal 2,409,091 resultaten opgeleverd.


Welkom bij BIS !

Welkom bij BIS, BIS staat voor Bidprent Informatie Systeem, het is een programma voor het bijhouden van uw verzameling bidprentjes, het doorzoeken ervan voor bijvoorbeeld stamboomonderzoek alsmede uitgebreide functionaliteit voor het toevoegen van gegevens door meerdere mensen, het importeren van bestaande verzamelingen en het exporteren ervan.

Bent u een verzamelaar ?

Als u uw verzameling zou willen beheren via BIS en uw verzameling ook doorzoekbaar maken voor anderen en u heeft ze al ingevoerd in een computerbestand, neem dan contact met ons op. We kunnen bijna elk formaat omzetten zodat u ook BIS kunt gebruiken voor uw verzameling. Mocht u nog helemaal geen verzamelingen opgezet hebben of in ieder geval nog geen gegevens in de computer hebben gezet, dan zijn er verschillende templates beschikbaar die het helemaal gemakkelijk maken om een verzameling on-line te zetten.

Meer informatie ?

Mocht u vragen hebben over het gebruik van BIS dan verzoeken we u vriendelijk eerst eens te kijken op onze help site, mocht dat geen uitkomst bieden dan kunt u altijd een e-mail sturen naar : help@bidprentinformatiesysteem.nl.

Aanmelden ?

U kunt zich gratis en vrijblijvend voor BIS registreren door hier te klikken. Als geregistreerd gebruiker kunt u ook eigen verzamelingen toevoegen, importeren/exporteren, uitgebreidere zoekmogelijkheden gebruiken etc.


Doneren van bidprentjes
...Mocht u zelf nog bidprentjes in uw bezit hebben maar geen verzamelaar zijn ? Dan zijn uw bidprentjes van harte welkom ! De verzendkosten zullen we vergoeden en de bidprentjes zelf zullen we opnemen in BIS, zodat andere mensen de informatie ook in kunnen zien. Neem contact op via help@bidprentinformatiesysteem.nl voor meer informatie.

Laatste nieuwe verzamelaar/verzameling
De gebruiker die als laatste lid is geworden van deze site en we veel plezier wensen bij het gebruik van BIS is :

Patrick  Morsa

De laatste verzameling die aangemaakt is binnen BIS :

BIDPRENTJES

Laatste geuploade scans
De laatste scans die geupload zijn in BIS :


Disclaimer - Copyright

Pure ASP file upload - Using GreyBox technology - Powered by Google Maps